— Sig hej til

Camilla asbjørn

Din energiske branding fotograf, som ser dig med kærlige øjne!

Velkommen til mit univers.

Jeg er Camilla Asbjørn, mor til to, perfektionistisk til fingerspidserne & Fotograf.

 

 

Jeg nyder at få lov til at hjælpe dig & din business, så du kan steppe op & shine til next level med nye autentiske branding billeder, som viser hvem du er og hvad du kan!

 

Det vigtigste for mig som fotograf er at, du føler dig tryg i mit selskab, så du hurtigt kan sænke skuldrende og vise 100 % hvem du er <3

 

 

Derudover så nyder være kreativ også i mine billeder.  Jeg skaber de autentiske billeder, som viser hvem du er og hvad dit brand står for, så du sikre dig, at kunne skille dig ud med dine personlige billeder.

 

 Kemien super vigtig for et godt samarbejde. Derfor starter jeg altid med en uforpligtende snak, så vi sammen kan mærke kemien samt have en snak om hvad du ønsker hjælp til i din business.

 

 

Jeg elsker at lære nyt hele tiden og derfor sidder jeg aldrig stille når det gælder udvikling af mig selv & min business. Jeg elsker at møde nye skønne mennesker, som jeg kan blive inspireret af – er du den næste ? 😉  

 

 

Jeg glæder mig til at snakke med dig!

Kemien er vigtig

Det er vigtigt at du har ro i maven, og får en god oplevelse. 
Derfor kan du booke en uforpligtende samtale.

— MANGLER DU

Mentor Forløb

Drømmer du om at shine din business til next level ? 

Et mentorforløb er for dig, som har brug for en mentor der selv har gået hele vejen med hendes business!

— MANGLER DU

Branding pakker

Branding pakker giver dig en samlet pakke af billeder du kan bruge i din branding, eller hvis du står overfor et større projekt.

— MANGLER DU

PORTRÆT BILLEDER

Mangler du eller din virksomhed portræt billeder? Så står jeg klar til at hjælpe jer med professionelle og ensartet portrætter.

Scroll to Top