— LÆS MERE OM

PORTRÆT FOTOS

Drømmer du om nye portræt fotos til din business ?

PORTRÆT FOTOS (1 person)

1.500,- eks. moms

Tilkøb af digitale billeder 350 kr. ex. moms pr. stk.

Tilkøb af samme billede i sort/hvid 150 kr. ex. moms. pr. stk.

OFTE STILLET SPØRGSMÅL

Selvfølgelig kan du få taget billeder. 

Det er en helt anden oplevelse at stå foran kameraet når det er en fotograf der tager billeder end når du selv tager selfies eller familien tager billeder af dig. Du kan slappe helt af. Sænk skuldrene og nyd dit fotoshoot. Jeg er der for at få det bedste frem i dig. Hjælpe dig hele vejen igennem samt give dig en sjov og god oplevelse.

Det bedste tip til dig er, at du bare skal være dig selv. Have det tøj på som viser hvem du er, så billederne bliver autentiske. Jeg hjælper dig hele shootet igennem med hvordan du skal stå hvilke type billeder vi kan tag m.m. Derudover så modtager du en style guide samt forberedelsesguide inden fotoshootet, så du er helt klar til selve dagen.

Inden du booker din tid til fotografering har vi en afklaringssamtale sammen hvor vi snakker om dit brand. Dine ønsker i forhold til billeder. Så jeg lære dig at kender og dine ønsker. 

Derudover modtager du en forberedelsesguide inden fotoshoot, så du har helt styr på alt inden dagen.

En god ide er altid at hente lidt inspiration samt du har planlagt dit shoot i forhold til ønsker omkring billeder, så du ikke føler vi har glemt noget. 

Jeg er der altid til at rådgive og vejlede og du er altid velkommen til at tag fat i mig. Se mig som din nye sparringspartner.

UDTALELSER

5/5
Camilla er: Skøn, positiv, tryg og glad energi, som gjorde det meget nemmere at få taget billederne. 
Jeanne
Indehaver Frk. Mage
5/5
Camilla får det til at føles som om, at man har kendt hinanden i flere år. En ualmindelig fantastisk egenskab at have, når man (som jeg) er ret usikker foran et kamera.
Dina
Founder SOME & WEB
Scroll to Top