— LÆS MERE OM

Content Creation

Hvilken contentpakke passer til dig ?

Silver contentpakken

3.950,- eks. moms pr. måned

Guld Contentpakken

5.500,- eks. moms pr. måned

Drømmer du om en opstarts pakke ?

Opstart produktbilleder

9.950,- eks. moms

Opstart Fotoshoot

12.500,- eks. moms

Tilkøb af digitale billeder 350 kr. ex. moms pr. stk.

Tilkøb af samme billede i sort/hvid 150 kr. ex. moms. pr. stk.

Mulighed for tilkøb af Reels Video til 800 kr. ex moms pr.stk.

Bjørg valgte at gå med den store branding pakke, og fik opdateret hele sin billedet bank med nye smukke fotos samt produktbilleder.

Simone valgte at gå med en stor branding pakke, da hun skulle have produktbilleder til hendes helt nystartet forretning. 

Natascha får både taget billeder af hendes ydelser samt produktbilleder, så hun kan skille sig ud med hendes personlige billeder.

OFTE STILLET SPØRGSMÅL

Jeg vil super gerne gøre det så let for dig som overhovedet muligt, men det kommer også an på hvor i landet du/i holder til. Er det på sjælland, så kan vi sagtens finde en løsning, så vil der komme kørselstillæg på. Men lad os finde en løsning når vi snakkes sammen.

Det kan du tro i kan. Ingen problemer det finder vi bare ud af. I kan booke mig til alle ydelser i har brug for. Lad os tag en samtale og lad mig høre om hvilke ønsker i har.

Står du og mangler sparring til din virksomhed eller måske er du ikke gået selvstændig endnu, men drømmer om det, så kan du booke en 1:1 session med mig hvor jeg kommer med mine tanker omkring din virksomhed.

UDTALELSER

5/5
Camilla er: Skøn, positiv, tryg og glad energi, som gjorde det meget nemmere at få taget billederne. Stor forståelse for, hvad jeg ønskede,.
Frk. Mage
Ejer
5/5
Jeg kan normalt ikke lide at få taget billeder, men med dig blev det hele sjovt og naturligt.
tina håkson
Founder SupportUs
Scroll to Top