— LÆS MERE OM

Content Creation

Træt af at jonglere mellem at drive din forretning & skabe kvalitets content ?

Lad mig være din løsning.

Som content creator & businessmentor frigør jeg din tid og sikre, at dit indhold skiller sig ud, engagerer din målgruppe, så du kan konverterer til salg.

 

 

Lad os sammen bringe din virksomheds historie til live og skabe en stærk tilstedeværelse på tværs af alle platforme.

 

Knus Camilla

Hvilken contentpakke passer til dig ?

Silver contentpakken

3.950,- eks. moms pr. måned

Guld Contentpakken

5.500,- eks. moms pr. måned

— MANGLER DU

Branding pakker giver dig en samlet pakke af billeder du kan bruge i din branding, eller hvis du står overfor et større projekt.

— MANGLER DU

Står du med nogle udfordinger i din business, som du har brug for sparring til. Eller måske nogle ideer til content, så kan du booke en 1:1 Sparring med mig og lad mig hjælpe dig på vej på din rejse.

— MANGLER DU

Står du og mangler en sparringspartner i din business ? Eller drømmer du om at komme på Sociale Medier med din business? Lad mig hjælpe dig på din rejse uanset hvor du står.

OFTE STILLET SPØRGSMÅL

Jeg vil super gerne gøre det så let for dig som overhovedet muligt, men det kommer også an på hvor i landet du/i holder til. Er det på sjælland, så kan vi sagtens finde en løsning, så vil der komme kørselstillæg på. Men lad os finde en løsning når vi snakkes sammen.

Det kan du tro i kan. Ingen problemer det finder vi bare ud af. I kan booke mig til alle ydelser i har brug for. Lad os tag en samtale og lad mig høre om hvilke ønsker i har.

Står du og mangler sparring til din virksomhed eller måske er du ikke gået selvstændig endnu, men drømmer om det, så kan du booke en 1:1 session med mig hvor jeg kommer med mine tanker omkring din virksomhed.

UDTALELSER

5/5
Camilla er: Skøn, positiv, tryg og glad energi, som gjorde det meget nemmere at få taget billederne. Stor forståelse for, hvad jeg ønskede,.
Frk. Mage
Ejer
5/5
Jeg kan normalt ikke lide at få taget billeder, men med dig blev det hele sjovt og naturligt.
tina håkson
Founder SupportUs
Scroll to Top