— LÆS MERE OM

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Camilla Asbjørn

CVR-Nr: 41401370

Ågårdsvej 7

3660 Stenløse

 

Mail: kontakt@camillaasbjorn.dk

 

Tlf: +45 2713 0317

 

Betaling:

Du kan booke din fotografering via. mail kontakt@camillaasbjorn.dk eller via. afklaringssamtale, som kan bookes via. www.camillaasbjorn.dk.

Når du booker fotoshoot skal 50 % af fakturaen betales ved booking til fotografen. Resten af fakturaen betales efter endt fotoshoot.

 

Har du købt en content pakke modtages der en faktura hver måned i det antal måneder du har købt.

 

Du har i forbindelse med content pakkerne bundet dig op på betaling i 3, 6 eller 12 mdr. Alt efter hvilken pakke du vælger. Du kan ikke komme ud af denne pakke før du har betalt perioden helt ud.

Levering af billeder/digitale filer:

Efter endt fotografering vil du 3-5 hverdage efter, modtage et link til album hvor du skal udvælge de billeder du ønsker. 

OBS: Billederne er ikke færdig redigeret her.

 

Du har 5 hverdage til at udvælge dine billeder. Hvis du er færdig før, må du meget gerne sende mig en besked om du har valgt billeder, så kan jeg gå i gang med videre behandling af de udvalgte billeder.

 

Når du har valgt dine billeder, så kan du forvente levering af dine færdige billeder 10-14 hverdage. I ferie perioder kan der forekomme længere leveringstid. Dette vil du blive oplyst om.

 

Du modtager dine nye branding/content billeder i personligt online galleri. Du kan herfra hente billederne ned i web størrelse og høj opløsning. Din personlige galleri ligger åbent til dig i et år.

Ophavsret:

Fotograf Camilla Asbjørn har ophavsretten til billederne.


Billederne, som fremvises i kunde galleriet under udvælgelse må ikke kopieres, redigeres eller modificeres eller på anden måde bruges.


Billederne, som købes af Camilla Asbjørn må ikke kopieres, redigeres, modificeres eller på anden måde ændres af andre end fotograf Camilla Asbjørn.


Billeder som købes af privatpersoner, må ikke videresælges eller på anden måde videregives til markedsføring eller lignende.


Billederne som købes må ikke bruges offentligt. Hvis du ønsker at billederne skal bruges offentligt, så skal du tage fat i fotograf Camilla Asbjørn og få tilbud på at købe ophavsretten til billederne.


Sker dette alligevel vil der uden yderligere varsel faktureres 750 kr. ex moms. pr. billede. Samt billeder kan kræves fjernet/slettet. Det samme gælder brug af billeder med vandmærke.


Ønsker virksomheder rettighederne til at bruge billederne til markedsføring eller lignende, så skal de kontakte fotograf Camilla Asbjørn for tilbud til køb af rettighederne.


Har du som virksomhed fået taget billeder af fotograf Camilla Asbjørn, så må du bruge dem til privat brug. Det vil sige, at du må bruge dem til sociale medier, hjemmeside m.m., men du må ikke sælge dem videre til 2 part.


Brug af billeder:


Billeder der er taget af Camilla Asbjørn vil ikke blive brugt af Camilla Asbjørn under der er  indgået en aftale herom. Gives der accept til brug af billeder, kan fotograf Camilla Asbjørn bruge billeder/video til markedsføring, konkurrencer og website i ind-og udland.  


Send gerne en mail til kontakt@camillaabjorn.dk omkring deling af billeder.

Fortrydelsesret:

Du kan fortryde dit branding/content fotoshoot 1 uge inden den aftalte tid og få det fulde beløb refunderet.

 

Ønsker du at fortryde din booking af branding/content fotoshoot under en 1 uge inden den aftalte tid, så vil booking gebyret på 50 % af branding/content pakken ikke blive tilbagebetalt.

Skulle du mod forventning blive forhindret i at møde op til det aftalte tidspunkt, kan fotograferingen flyttes til en anden dato, såfremt fotograf Camilla Asbjørn bliver kontaktet inden kl. 08.00 på dagen for fotograferingen.

Returnering:

Ingen varer hos Camilla Asbjørn er standardvarer. Alle produkter bliver produceret med kundens egne billeder taget af fotograf Camilla Asbjørn og kan derfor ikke returneres efter billederne er taget eller efter et produkt er produceret efter kundens eget ønske.

Et afholdt fotoshoot inkl. billeder kan ikke refunderes. 

Persondatapolitik:

For at indgå en aftale med Camilla Asbjørn, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn

Adresse

Telefon nummer

CVR-nr.

E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Camilla Asbjørn og opbevares i fem år. Derefter vil oplysningerne blive slettet.

Vigtig info:

Når du booker et branding/content fotoshoot, så er der medregnet de første 20 km fra stenløse 3660 med i prisen. Derefter vil der komme en ekstra udgift på kørsel på 5 kr. pr. km.

Er der bro/færge udgifter, så vil dette komme ud over branding/contents priserne.

Tilkøb af billeder:

Du kan altid tilkøbe flere billeder. Priserne er: 

Farvet billeder 350 kr. ex moms pr. billede.

Sort/hvid – det samme som i farvet 150 kr. ex moms pr. billede.

UDTALELSER

5/5
Camilla er: Skøn, positiv, tryg og glad energi, som gjorde det meget nemmere at få taget billederne. Stor forståelse for, hvad jeg ønskede.
Frk. Mage
Butik indehaver
5/5
Camilla får det til at føles som om, at man har kendt hinanden i flere år. En ualmindelig fantastisk egenskab at have. Hun kommer spring fuld af energi, med gode idéer og booster ens selvtillid på et split sekund
Dina Hemmingsen
Founder Someandweb
Scroll to Top