— LÆS MERE OM

TERMS AND PRIVACY POLICY

Terms and Privacy Policy

 

Forretningsbetingelser og Privatlivspolitik

Forretningsbetingelser 

Gældende pr December 2023

1. Virksomhedens oplysninger

Camilla Asbjørn Jensen

Ågårdsvej 7

3660 Stenløse

CVR: 41401370

2. Generelt

Virksomheden stiller primært online tjenester til rådighed. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og virksomheden.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem virksomheden og én fysisk person(herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Vi sælger kun til brugere over 18 år.

Disse betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem brugeren og virksomheden.

Ved bestilling af en eller flere Tjenester, accepterer Brugeren samtidig disse handelsbetingelser som gælder for adgang til Tjenester stillet til rådighed af virksomheden

3. Fotografering

BETALING:

 

Du kan booke din fotografering via. mail kontakt@camillaasbjorn.dk eller via. afklaringssamtale, som kan bookes via. www.camillaasbjorn.dk.

Når du booker fotoshoot skal 30 % af fakturaen betales ved booking til fotografen. Resten af fakturaen betales 7 dage før fotoshoot.

Har du købt en contentpakke modtages der en faktura hver måned i det antal måneder du har købt.

Du har i forbindelse med content pakkerne bundet dig op på betaling i 3, 6 eller 12 mdr. Alt efter hvilken pakke du vælger. Du kan ikke komme ud af denne pakke før du har betalt perioden helt ud.

Når din reservation er foretaget og hvis den efterfølgende annulleres, vil et afbestillingsgebyr blive opkrævet af kunden i henhold til følgende tidsplan.

Når en klient annullerer en reservation inden for to uger efter en bekræftet dato, vil der blive opkrævet et gebyr på 50 % af den reserverede tidspris.

Når en klient annullerer fotografering inden for en uge efter en bekræftet dato, vil der blive opkrævet et gebyr på 100 % af den bestilte tidspris. 

Ud over dette afbestillingsgebyr vil kunden blive opkrævet for alle udgifter, som Camilla Asbjørn allerede har afholdt.

BOOKING AF FOTOSHOOT:

Booking af fotoshoot er indenfor min arbejdstid i tidsrummet tirsdag til torsdag fra kl. 10:00 til 13:00. Hvis andet ikke er aftalt. 

Ønsker du fotoshoot udenfor min tidsramme, vil der blive faktureret et tillæg, som aftales på skrift. 

Aftener, weekender samt helligdage er som udgangspunkt ikke muligt at booke.

 

LEVERING AF BILLEDER/DIGITALE FILER:

 

Efter endt fotografering vil du 3-5 hverdage efter, modtage et link til album hvor du skal udvælge de billeder du ønsker. 

OBS: Billederne er ikke færdig redigeret her.

 

Du har 5 hverdage til at udvælge dine billeder. Hvis du er færdig før, må du meget gerne sende mig en besked om du har valgt billeder, så kan jeg gå i gang med videre behandling af de udvalgte billeder.

 

Når du har valgt dine billeder, så kan du forvente levering af dine færdige billeder 10-14 hverdage. I ferieperioder kan der forekomme længere leveringstid. Dette vil du blive oplyst om.

 

Du modtager dine nye branding/content billeder i personligt online galleri. Du kan herfra hente billederne ned i web størrelse og høj opløsning. Din personlige galleri ligger åbent til dig i et år.OPHAVSRET:

 

Fotograf Camilla Asbjørn har ophavsretten til billederne.

 

Billederne, som fremvises i kunde galleriet under udvælgelse må ikke kopieres, redigeres eller modificeres eller på anden måde bruges.

 

Billederne, som købes af Camilla Asbjørn må ikke kopieres, redigeres, modificeres eller på anden måde ændres af andre end fotograf Camilla Asbjørn.

 

Billeder som købes af privatpersoner, må ikke videresælges eller på anden måde videregives til markedsføring eller lignende.

Billederne som købes må ikke bruges offentligt. Hvis du ønsker at billederne skal bruges offentligt, så skal du tage fat i fotograf Camilla Asbjørn og få tilbud på at købe ophavsretten til billederne.

 

Sker dette alligevel, vil der uden yderligere varsel faktureres 750 kr. ex moms. pr. billede. Samt billeder kan kræves fjernet/slettet. Det samme gælder brug af billeder med vandmærke.

 

Ønsker virksomheder rettighederne til at bruge billederne til markedsføring eller lignende, så skal de kontakte fotograf Camilla Asbjørn for tilbud til køb af rettighederne.

 

Har du som virksomhed fået taget billeder af fotograf Camilla Asbjørn, så må du bruge dem til privat brug. Det vil sige, at du må bruge dem til sociale medier, hjemmeside m.m., men du må ikke sælge dem videre til 2 part.

 

Brug af billeder:

 

Billeder der er taget af Camilla Asbjørn vil ikke blive brugt af Camilla Asbjørn under der er  indgået en aftale herom. Gives der accept til brug af billeder, kan fotograf Camilla Asbjørn bruge billeder/video til markedsføring, konkurrencer og website i ind-og udland.  

Send gerne en mail til kontakt@camillaabjorn.dk omkring deling af billeder.RETURNERING: 

 

Ingen varer hos Camilla Asbjørn er standardvarer. Alle produkter bliver produceret med kundens egne billeder taget af fotograf Camilla Asbjørn og kan derfor ikke returneres efter billederne er taget eller efter et produkt er produceret efter kundens eget ønske.

Et afholdt fotoshoot inkl. billeder kan ikke refunderes. PERSONDATAPOLITIK: 

 

For at indgå en aftale med Camilla Asbjørn, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn

Adresse

Telefon nummer

CVR-nr.

E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Camilla Asbjørn og opbevares i fem år. Derefter vil oplysningerne blive slettet.

 

VIGTIG INFO:

 

Når du booker et branding/content fotoshoot, så er der medregnet de første 20 km fra stenløse 3660 med i prisen. Derefter vil der komme en ekstra udgift på kørsel på 5 kr. pr. km.

Er der bro/færge udgifter, så vil dette komme ud over branding/contents priserne.

Tilkøb af billeder:

Du kan altid tilkøbe flere billeder. Priserne er: 

Farvet billeder 350 kr. ex moms pr. billede.

Sort/hvid – det samme som i farvet 150 kr. ex moms pr. billede.4. Ydelsens omfang

Kom flyvende fra start med SoMe i din business:

  • Adgang til dokumenter, som bliver sendt ud i gruppen. 

  • Adgang til facebookgruppe i 10 uger

  • 5 * 1:1 sessions a; 60 min med Camilla Asbjørn Jensen

5. Adgang til tjenesterne

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto.

6. Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet.

Ved registrering må brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort. Ved registrering skal brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”).

Brugerens login oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre medmindre andet er anført på produktet. Brugeren skal opbevare login oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens login oplysninger, skal brugeren omgående underrette Camilla Asbjørn Jensen  samt ændre dit password.

7. Gebyrer og Betaling

Gebyrer for brug af tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende aftale mellem brugeren og virksomheden.

Køb af mentorforløb og andre online forløb er engangsbetaling, medmindre der vælges betaling i rater. Raterne opkræves ifølge aftale mellem brugeren og Camilla Asbjørn Jensen

Brugeren skal udføre betalingen for online forløbene via de af virksomhedens tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel ved hver betalingsdato.

8. Tilpasninger og ændringer

Virksomheden forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for tjenesten. Ændringen skal meddeles til brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. 

I tilfælde af sådanne ændringer er brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dato, hvor ændringen træder i kraft. Hvis brugeren ikke opsiger abonnementet, før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for brugeren.

9. Ansvarsfraskrivelse

Virksomheden opfordrer samtlige af deres brugere til altid at udøve deres respektive virksomheder i overensstemmelse med den til enhver tid gældende nationale lovgivning. 

Ved anvendelse og implementering af forløbets værktøjer, services, undervisningsmateriale og øvrige produkter i Brugerens virksomhed(er), er det til enhver tid brugerens eget ansvar at sikre overholdelse af de nationale og lokale love. Camilla Asbjørn Jensen er på intet tidspunkt erstatningsansvarlig for den enkelte Brugers anvendelse og implementering af forløbets, værktøjer, services, undervisningsmateriale og øvrige produkter.

10. Betaling

Virksomheden modtager online betalinger med; Visa, MasterCard, American Express, Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare sendes eller det virtuelle produkt er oprettet, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og MasterCard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er vist med eller uden moms afhængigt af tjenesten.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Denmark – Kroner (DKK)

Virksomheden benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder, at dine data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Virksomhedens egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

11. Brugers indsats og forpligtelse

For at få optimalt udbytte af forløbet, skal brugeren selv være aktiv under og efter forløbet. I den forbindelse skal brugere aktivt benytte sig af de ydelser, virksomheden stiller til rådighed og som indgår i forløbet i form af rådgivning, vejledning, workshops, værktøjer mv.

Brugeren har selv ansvar for at anvende de ydelser, der indgår og stilles til rådighed i forløbet, i praksis.

Det er således brugeren, der selv er ansvarlig for opnåelse af sine egne mål og fremgang både under og efter forløbet.

I de fælles facebook grupper gælder der særlige grupperegler. Bruger er forpligtet til at efterleve disse og er bekendt med, at manglende efterlevelse af gruppe reglerne i de enkelte fælles facebook grupper, kan betyde eksklusion af en eller flere af disse grupper. 

Såfremt Bruger måtte blive ekskluderet af en eller flere fælles facebookgrupper påvirker det ikke Brugers adgang til undervisningsmateriale, gruppemøder og hjælp via e-mail samt evt. yderligere ydelser under det købte produkt. Brugeren har ikke ret til adgang til facebook grupper hvis vilkår ikke opfyldes.

12. Tilbagebetaling af påbegyndt forløb

Efter påbegyndelse af forløb, er der ikke mulighed for hel eller delvis tilbagebetaling for forløbet.

Brugeren påbegynder et forløb når brugeren har den første 1:1 adgang til facebook gruppen eller har adgang til online forløbet. Såfremt disse tidspunkter ikke er sammenfaldende, vil tidspunktet for, hvornår brugerne påbegynder et forløb, være det tidligste af de nævnte tidspunkter.

13. Fortrydelsesret

Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på køb via hjemmesiden, medmindre andet er aftalt eller fremgår af virksomhedens ordre. Perioden på 14 dage starter den dag, hvor tilmelding til forløbet er bestilt og betalt via hjemmesiden. Fortrydelsesretten bortfalder når forløbet er påbegyndt, også selvom dette sker før 14 dage fra bestilling.

14. Reklamationsret

Det gælder i henhold til den danske købelov, en reklamationsret på 2 år på fysiske varer købt via hjemmesiden.

15. Intellektuel ejendom (IP)

Alt materialet, der gennemgås på online kurset, på bootcamps og i gruppekald, må på ingen måde benyttes i andre sammenhænge uden forudgående skriftligt samtykke fra Camilla Asbjørn Jensen.

16. Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre,de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. Det sker ved at rette direkte henvendelse til Camilla Asbjørn Jensen.

For at du kan indgå aftale med virksomheden, har vi brug for følgende oplysninger:

. Navn

. Adresse

. Telefonnummer

. E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos virksomheden og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i virksomheden er: Camilla Asbjørn Jensen.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos virksomheden har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@camillaasbjorn.dk.

17. Cookies

På www.camillaasbjorn.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig som bruger.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop, Cookies og Privatlivspolitik.

18. Markedsføring

Alle gruppe events filmes eller optages digitalt, materialet kan bruges til fremtidig promovering og markedsføring.

19. Undervisningsmateriale

Alle gruppe events filmes eller optages digitalt, materialet kan bruges til fremtidig undervisning.

20. Investering

Brugeren vælger at betale enten

Kom flyvende fra start med SoMe i din business

1 betaling á 20.000kr. eks. moms

eller

4 månedlige rater a; 5.000 kr. eks. moms

 

21. Forsinket betaling

Hvis Brugeren er mere end 24 timer efter på din betaling, sker dette:

Brugerens adgang til al online materiale i forløbet lukkes.

Hvis der kommer yderligere forsinkelser, kan brugeren blive udelukket fra deltagelse på møder og events til betaling er foretaget.

Der vil blive pålagt en forsinkelse afgift.

22. Misligholdelse eller afbrydelse

Såfremt samarbejdet misligholdes eller afbrydes inden forløbets bindingsperiode, betales det for det benyttede efter gældende prisliste.

Prisliste gældende fra 12. december 2023

Kom Flyvende fra start med SoMe i din business online materiale (uden lives) 20.000 kr. 

1:1 session a 60 min.          1.100 kr.

Alle priser er angivet eks. moms

Persondata

Nedenfor kan du læse vores politik for behandling af de persondata, som vi modtager som en del af vores sagsbehandling. Målet med denne politik er på en klar og overskuelig måde at beskrive for dig, hvordan vi indsamler og behandler oplysninger om dig.

Vi tager vores rolle som dataansvarlig meget alvorligt. Vi håndterer alle persondata i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataloven og EU Persondataforordningen (General Data Protection Regulation).

Kontaktoplysninger

Du kan kontakte os via e-mail på  eller pr. post til:

Camilla Asbjørn Jensen

Ågårdsvej 7

3660 Stenløse

kontakt@camillaasbjorn.dk

Hvad er persondata?

Persondata er alle former for oplysninger, som – direkte eller indirekte – kan relateres til dig som person. Det kan f.eks. være navn, fødselsdato, adresse, e-mail, telefonnummer eller IP-adresse. Hvis dataen vedrører race, seksualitet, politisk eller religiøs overbevisning, fagforeningsforhold, helbredsforhold eller oplysninger om strafbare forhold, er der tale om følsomme data, der er underlagt

særlige regler. Vi beder dig som udgangspunkt aldrig om at afgive følsomme data.

Indsamling af persondata

Hvis du kontakter os via telefon, e-mail eller post, indsamler vi de data, der er nødvendige for at kunne besvare din henvendelse, herunder dit navn, din e-mail og eventuelt din adresse eller telefonnummer. Vi

indsamler ligeledes de data, som du selv vælger at give til os.

Du kan benytte kimannarebecca.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. kimannarebecca.dk benytter cookies (se mere i afsnittet  nedenfor), men benyttelsen af kimannarebecca.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

For at camillaasbjorn.dk kan handle og levere varer, nyheder og andre tjenester, har vi brug for visse personoplysninger, som du selv afgiver, eksempelvis når du:

  • Foretager et varekøb i Camilla Asbjørn’s webshop

  • Tilmelder dig et nyhedsbrev

  • Deltager i en konkurrence

  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at camillaasbjorn.dk behandler personoplysningerne, herunder at camillaasbjorn.dk:

  • Registrerer de personoplysninger, du afgiver herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt evt. andre oplysninger

  • Registrerer oplysninger om de køb, du foretager på camillaasbjorn.dk

Opbevaring af persondata

Vi opbevarer kun dine data, så længe det er nødvendigt.

I visse tilfælde opbevarer vi dine data længere på grund af en retlig forpligtelse. Dette sker f.eks. i forbindelse med betaling af en faktura, idet vi er forpligtet til at opbevare betalingsoplysninger i 5 år i henhold til Bogføringsloven/etc.

Videregivelse af persondata

Vi bruger en række IT-systemer for at kunne levere vores ydelser til dig. Dette betyder, at dine data i et vist omfang opbevares hos vores leverandører. Vores leverandører fungerer i disse tilfælde som databehandlere og håndterer alene data på vores vegne og efter vores anvisninger. Vi har indgået de

nødvendige databehandleraftaler med vores leverandører og dine data er således i gode hænder. Vi kan ligeledes videregive dine data, hvis det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning eller

Imødekomme anmodninger fra offentlige myndigheder.

Videregivelse til tredjelande

Visse af vores leverandører er placeret uden for EØS-området, hvilket betyder, at data kan blive overført til tredjelande. Vi har dog indgået de nødvendige databehandleraftaler, ligesom vi løbende sikrer, at vores leverandører har de nødvendige certificeringer.

Dine rettigheder

Som dataobjekt har du en række rettigheder:

Tilbagekaldelse af samtykke

Hvis behandlingen af dine persondata er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvis dit samtykke trækkes tilbage, vil vi slette dine persondata og afbryde den

behandling, der var omfattet af dit samtykke. Vi kan dog fortsat behandle dine data, hvis det er nødvendigt for at kunne levere vores ydelser, eller hvis vi er retligt forpligtet til at gemme dine data, som forklaret ovenfor.

Ret til information og kontrol

Du har ret til at få en kopi af de data, vi har registreret dig.

Er der fejl eller mangler i vores data om dig, har du ret til at få fejlene rettet. Du har ligeledes ret til at få dine data slettet, hvis dataen ikke længere er nødvendig for vores behandling, hvis du har trukket dit samtykke tilbage, eller hvis der er tale om ulovlig behandling.

Ret til at gøre indsigelse

Hvis behandling af dine data sker med hjemmel i den offentliges interesse, vores legitime interesse eller til brug for statistik, direct-marketing eller profilering, har du ret til at gøre indsigelse. Har du gjort indsigelse mod vores behandling, har du ret til at få behandlingen af dine data midlertidigt indstillet, mens sagen undersøges nærmere.

Hvis du vil anvende dine rettigheder

Ønsker du at anvende dine rettigheder, skal du sende en anmodning til os via e-mail eller post. Du kan se vores kontaktoplysninger længere oppe på siden.

Din anmodning skal indeholde dine kontaktoplysninger og en specificering af, hvilke rettigheder, du ønsker at gøre gældende – og eventuelt hvilke data, det drejer sig om. Vi besvarer din anmodning hurtigst muligt.

Hvis du ønsker at klage

Hvis du mener, at vores behandling af dine persondata udgør en overtrædelse af gældende lovgivning, har du mulighed for at klage til Datatilsynet. Læs mere på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@camillaasbjorn.dk.Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klage Løsning og/eller Forbrugerklagenævnet

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

Læs mere på www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

 

UDTALELSER

5/5
Camilla er: Skøn, positiv, tryg og glad energi, som gjorde det meget nemmere at få taget billederne. Stor forståelse for, hvad jeg ønskede.
Frk. Mage
Butik indehaver
5/5
Camilla får det til at føles som om, at man har kendt hinanden i flere år. En ualmindelig fantastisk egenskab at have. Hun kommer spring fuld af energi, med gode idéer og booster ens selvtillid på et split sekund
Dina Hemmingsen
Founder Someandweb
Scroll to Top