— LÆS MERE OM

BRANDING PAKKER

HVILKEN LØSNING ER FOR DIG?

STANDARd
PAKKEN

4.950,- eks. moms

EKSKLUSIV
PAKKEN

9.950,- eks. moms

Alle betalinger kan deles i 2 eller 4 betalinger.

DERFOR SKAL DU OG DIT
BRAND HAVE GODE BILLEDER

01.

BLIV SET MED PROFESSIONELLE ØJNE.

Dine billeder afspejler dit brand, og derfor er det meget vigtigt at dine billeder viser den kvalitet og professionalisme som det fortjener.

02.

BRUG DIN TID DER HVOR DU ER BEDST.

Du kommer ikke udenom at skulle bruge billeder i din markedsføring, og derfor skal du tænke hvor bruger du din tid bedst?

03.

UNDGÅ SPILDTID OG DROP SELFIE ARMEN.

Billeder med selfiearme, forkerte skygger og dårligt lys – drop spildtiden, og lad mig hjælp dig med at få billeder til dit brand.

DCT Dans valgte en branding pakke til deres Team dag hvor vi tog portræt billeder af alle medarbejder samt autentiske danse billeder!

Mamamesh skulle bruge billeder til lancering af nyt navn samt en App og skulle derfor bruge en masse nye lækre branding billeder!

Fie valgte at gå all in på branding af sin virksomhed og valgte luksus branding pakken, som har givet hende en masse lækre billeder.

OFTE STILLET SPØRGSMÅL

Selvfølgelig kan du få taget billeder. 

Det er en helt anden oplevelse at stå foran kameraet når det er en fotograf der tager billeder end når du selv tager selfies eller familien tager billeder af dig. Du kan slappe helt af. Sænk skuldrene og nyd dit fotoshoot. Jeg er der for at få det bedste frem i dig. Hjælpe dig hele vejen igennem samt give dig en sjov og god oplevelse.

Det bedste tip til dig er, at du bare skal være dig selv. Have det tøj på som viser hvem du er, så billederne bliver autentiske. Jeg hjælper dig hele shootet igennem med hvordan du skal stå hvilke type billeder vi kan tag m.m. Derudover så modtager du en style guide samt forberedelsesguide inden fotoshootet, så du er helt klar til selve dagen.

Inden du booker din tid til fotografering har vi en afklaringssamtale sammen hvor vi snakker om dit brand. Dine ønsker i forhold til billeder. Så jeg lære dig at kender og dine ønsker. 

Derudover modtager du en forberedelsesguide inden fotoshoot, så du har helt styr på alt inden dagen.

En god ide er altid at hente lidt inspiration samt du har planlagt dit shoot i forhold til ønsker omkring billeder, så du ikke føler vi har glemt noget. 

Jeg er der altid til at rådgive og vejlede og du er altid velkommen til at tag fat i mig. Se mig som din nye sparringspartner.

UDTALELSER

5/5
Camilla er: Skøn, positiv, tryg og glad energi, som gjorde det meget nemmere at få taget billederne.
Jeanne
Indehaver af Frk. Mage
5/5
Jeg kan normalt ikke lide at få taget billeder, men med dig blev det hele sjovt og naturligt.
tina håkson
Founder SupportUs
Scroll to Top