— Her kan du se

Udvalgte gallerier

Her kan du se udvalgte gallerier – hvis du ønsker flere gallerier, så ræk endelig ud.

AT1A0251

Natalie

Branding pakke

Natalie skulle bruge nye billeder til hendes nye online ydelser, som hun skulle lancere. Derudover så bruger Natalie billederne på Sociale medier.

Momunity har en 12 måneders contentpakke, da de skulle bruge en masse nye billeder til nogle nye ting de skal lancere samt til sociale medier.

SOme & web

Månedlig contentpakke

Dina valgte en 3 måneders contentpakke for ar få nye billeder til hendes hjemmeside, samt en ny ydelse hun skulle lancere. Billeder til SoMe samt web.

Julie-Lykke

Månedlig contentpakke

Julie-Lykke er personlig coach. Hjælper med vægttab med plads til nydelse. Julie-Lykke skulle bruge billeder til hendes online ydelser samt SoMe.

Simone som er indehaver af DCT Dans valgte en standard branding pakke på deres team dag. Hun skulle bruge billeder af alle instruktør samt lidt til SoMe.

Frk. Mage

Månedlig contentpakke

Jeanne har valgt en 12 måneders contentpakke, så hun hele tiden har billeder til hendes content af sæsonen vare fra butikken samt billeder af hende selv.

Natascha fra Klinik N bruger hendes content billeder til at have nye og flotte billeder på både hjemmeside og SoMe.

Kathrine Zøllner

Branding pakke

Kathrine investerede i en branding pakke til hendes business, da hun skulle bruge nye billeder til nye online ydelser hun skulle lancere. 

MaxGarage er et travlt værksted, der ikke selv fik taget de billeder som deres hjemmeside og SoMe kræver.

Iben har valgt at bruge standard branding pakken over flere omgange for at opdatere hendes billeder til hjemmesiden og til hendes Sociale medier.

Simone har valgt at gå all-in på sin virksomhed og har investeret i luksus branding pakken, som har givet hende en masse lækre billeder til SoMe samt hjemmeside.

Kasper valgte en eksklusiv branding pakke samt billeder af medarbejder. Kasper skulle bruge billeder på hjemmeside.

GLADE SAMARBEJDSPARTNER

For mig er det vigtigt at have glade samarbejdspartner.
Måske er du den næste?

5/5
Jeg er så glad for mine billeder, jeg kommer helt sikkert til at vælge Camilla igen næste gang jeg skal have nye billeder.
annette dich
Hypnotisør
5/5
Jeg kan normalt ikke lide at få taget billeder, men med dig blev det hele sjovt og naturligt.
tina håkson
Founder SupportUs
Scroll to Top