Om Camilla

ENERGIBOMBE, MOR OG FOTOGRAF

Velkommen til mit univers

Velkommen til – mit navn er Camilla Asbjørn. Jeg er en kreativ fotograf bosiddende i det skønne Stenløse, hvorfra jeg til daglig driver min virksomhed. Med flere års erfaring indenfor fotografering har jeg hjulpet både helt nyopstartede virksomheder samt større og veletablerede forretninger.

Jeg hjælper mine kunder med visuelt at udtrykke de værdier, som deres virksomhed er bygget op omkring og jeg elsker at få lov til at tænke kreativt, når jeg er ude på opgaver.

Jeg er meget mere end bare en fotograf! Måske kender du udtrykket ‘What you see is what you get’ – men det kunne ikke være mere forkert hos mig. Det handler for mig om, at få din virksomheds historie ud gennem billeder og for at kunne det, skal oplevelsen være god og afslappet.

Som virksomhedsejer og selvstændig levere jeg ikke kun badass branding billeder, som giver et kæmpe boost til din visuelle branding men har samtidig også mulighed for at støtte mine kunder i deres udviklingsprocess.

Med mig som din branding fotograf, så får du en energibombe, som vil smitte af på dine billeder, som ikke kun løfter dine billeder, men også din egen selvtillid.

Jeg er fotografen der kan se de bedste sider i dig og hvor kemien hurtigt vil kunne mærkes i form af min energi og mit humør.

På den måde kan jeg nemlig bringe det bedste frem i dig.

Derudover er jeg imødekommende, positiv og fuld af liv og så ville jeg elske at møde lige præcis DIG gennem linsen!