Handelsbetingelser

BOOKINGBEKRÆFTIGELSE, BETALING OG AFLYSNING:


Betaling:


Når kunden har foretaget en reservation til et bestemt tidspunkt og dato, vil Camilla Asbjørn ikke acceptere andet arbejde fra andre kunder for disse tidspunkter og datoer for den tildelte fotograf.

Der betales 25% af prisen ved booking af fotoshoot.

De resterende 75 % betales en uge inden fotoshootet finder sted.


Aflysning:


Når din reservation er foretaget og hvis den efterfølgende annulleres, vil et afbestillingsgebyr blive opkrævet af kunden i henhold til følgende tidsplan.


Når en klient annullerer en reservation inden for to uger efter en bekræftet dato, vil der blive opkrævet et gebyr på 50 % af den reserverede tidspris.


Når en klient annullerer fotografering inden for en uge efter en bekræftet dato, vil der blive opkrævet et gebyr på 100 % af den bestilte tidspris. 


Ud over dette afbestillingsgebyr vil kunden blive opkrævet for alle udgifter, som Camilla Asbjørn allerede har afholdt.


Er du blevet forhindret på dagen og gerne vil aftale en ny tid, så skal der ligges et nyt depositum.


Ved Aflysning fra Camillas side, tilbagebetales depositum, medmindre du vælger at flytte tiden med det samme.
Fotosessions:


Levering af de færdige billeder:


Jeg bestræber mig på, at dine billeder er klar til udvægelse ca. 3 uger efter fotografering. (Ved højsæson kan dette blive forlænget lidt)


Du modtager dine billeder via et lækkert personligt online galleri, hvorfra du også kan udvælge dine ønskede billeder. Billederne i galleri er groft efterbehandlet når du ser dem. Efter udvælgelsen gennemgår billederne yderligere retouchering efter behov – her bruger jeg ca. 3-4 hverdage før billederne er klar til at blive sendt afsted til dig. 


Dine færdige digitale billeder leveres i jpeg høj opløsning. Jeg udlevere aldrig mine RAW filer efter fotografering.


Albummet lægger åbent til dig og du frit kan hente billeder ned når du skal bruge dem. Du er altså IKKE afhængig af at skulle hente alle billederne ned og have dem liggende på din computer.

Der leveres inden digitale billeder førend at betalingen er modtaget.


Det er ikke tilladt at bruge/videresende prøvebilleder med vandmærke over. Overskrides dette, vil billederne blive faktureret.


Det er altid muligt at booke tid til en gratis billedegennemgang, hvis du har behov for råd og vejledning inden du/i træffer jeres beslutning.


Tilkøb af filer og print:


Digitale filer, prints og album kan tilkøbes efter fotografering.Fortrydelsesret:


Fortrydelsesretten for fotograferingen frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Fortrydelsesretten for de leverede digitale billeder frafalder, så snart disse er udvalgt og downloadet af kunden. For print og andre produkter, så frafalder fortrydelsesretten så snart disse er sendt til bestilling.


Er man ikke tilfreds med resultatet efter ens fotografering. Er det vigtigt, at man. giver udtryk for dette inden udvælgelsen


Har man modtaget og downloadet/afhentet sine billeder, ses opgaven som afsluttet.


 OPHAVSRET OG BRUGEN AF BILLEDERNE:Jf. ophavsretloven ejer fotografen Camilla Asbjørn til enhver tid rettighederne til billederne. Det er derfor ikke tillade at kopier eller bruge billeder fra Camilla Asbjørn’s hjemmeside, Facebook eller instagram kontoer til egne sociale medier eller evt. hjemmeside uden skriftlig tilladelse fra Camilla Asbjørn.


Sker dette alligevel, vil der uden yderligere varsel blive fremsendt en regning svarende til gældende takster jf. journalisteforbunder (kr. 850,-) + 100 % godtgørelse. Det samme gælder også brug af billeder med vandmærke.


Det er dog tilladt at vise en preview af online galleriet I en story på instagram og/eller Facebook – f.eks. en kort video, hvor der scrolles igennem online galleri eller et billede af galleriet. I dette tilfælde skal mit navn Camilla Asbjørn nævnes i stormen samt tagges.


Du må gerne benytte dine købte billeder på de sociale medier, herunder privat Facebook og instagram. Jeg ser gerne, at du kreditere (nævnt) mig som fotograf, ved offentliggørelse af billederne. Det er ikke tilladt at bruge billederne i egen markedsføring uden skriftlig tilladelse.


Billederne er beskyttet af Camilla Asbjørn. Det er derfor hellere ikke tilladt, at lægge et filter på eller på anden vis redigere, fritlægge eller beskære i mine billeder. Det ændrer det kunstneriske udtryk, som jeg har sat på billederne og dermed min “signatur”.


Ønsker du en anden form for redigering, er du velkomment il at kontakte mig.


Jeg har som fotograf har hele ophavsretten over billederne og dermed retten til at bruge dem i min markedsføring og på mine digitale platforme (hjemmeside, sociale medier samt tryk af materiale) 

Men når det er sagt, så respektere og acceptere jeg fuldt ud, hvis du ikke ønsker dette.


Hvis du ikke ønsker, at billederne skal deles, så send mig gerne en mail på dette.


Jeg Camilla Asbjørn er ophavsmand af billederne og retten til at fremstille flere eksemplarer eller redigeringer af den leverede version til eget brug.
BRUGSRETTEN TIL DINE KØBTE BLLEDER:


Når dine billeder er færdig leveret i format, må du bruge dine købte billeder på sociale medier som f.eks. på instagram og Facebook.


Jeg vil være taknemlig når du poster billeder, hvis du kreditere mig, som fotograf – ved at blive tagget eller med navn “Fotograf: Camilla Asbjørn” eller linket til min hjemmeside.


Købte billeder kan også anvendes til print.


Ved brug af billederne i tryk, som f.eks. magasiner og lign., skal jeg som fotograf krediteres med navn “Camilla Asbjørn”.


Videreslag eller overdragelse af billeder til tredje part er ikke tilladt uden skriftlig accept fra Camilla Asbjørn eller hvis du har købt brugsretten, som vil fremstå på din faktura.

PRIVATPOLITIK:


Den data jeg indsamler i forbindelse med vores samarbejde, som du oplyser mig, er udelukkende til mit eget brug og bliver ikke videregivet til tredjepart. 


Alle oplysninger bruges udelukkende til at sikre mig, at jeg kan sende billeder det rette sted hen. At jeg til enhver tid kan finde dine oplysninger frem, når du booker din fotografering eller evn, skal genfinde dine billeder frem.


Oplysninger bruges til at fremsende en faktura.


Ønsker du på et tidspunkt, at få slettet dine data, er du velkommen til at kontakte mig.