Erhvervsportræt

Professionelle erhvervsportræt

Ønsker du at fremstå mere professionel og troværdig overfor dine drømmer kunder, så er erhvervsportrætter af dig og dine medarbejder det perfekte valg til din virksomhed.

I dag handler det meget om at skille sig ud og vise sit ansigt frem til sine kunder. Så dine drømmekunder bliver draget af dig/jer og ikke søger videre hus konkurrenterne.

Et portræt billede er det perfekte valg til alle former for  virksomheder. Vis dit skønne ansigt frem. Vi som mennesker bliver draget af mennesker, så hvorfor vente med billeder af dig selv og dine medarbejder.

 Du kan nemt bruge det til hjemmesiden, visitkort samt til opslag på de sociale medier.

Er du en ny opstartet virksomhed – har fået nye medarbejder – eller måske stemmer de nuværende billeder ikke overens med ens udseende på nuværende tidspunkt, så er det tid til nye portræt billeder.

Jeg glæder mig til at se dig foran linsen!

Erhvervsportræt

Erhvervsportrætter

Erhvervsportrætter er til alle former for virksomheder, som gerne vil skille sig ud fra mængden og fremstå mere troværdig og professionelt. 

Perfekt til dig, som skal bruge et par billeder til hjemmesiden, visitkort samt fortælle om dig og dine medarbejder på sociale medier. 

Din investering

1.500 kr. ex. moms

Eller i 2 rater af 750 kr. ex. moms.

Ønsker du tilbud af flere medarbejder, så kontakt mig via. kontakt fanen!

Tilkøb af billeder