Bryllups Fotografering

Bryllups Fotografering

Denne smukke og store dag, som går så hurtigt kan blive foreviget med en masse skønne billeder fra kirken, portræt billeder samt billeder fra receptionen, så I har minder for livet.

Jeg sætter en stor ære i at være med til at forevige denne store dag sammen med jer. Derfor gør jeg også en stor ære i at lære jer at kende, så i føler jer trykke og i gode hænder til jeres store dag.

For mig er det super vigtigt at oplevelsen er god, da de bedste billeder bliver taget når der er god stemning og i føler jer afslappet i mit selskab.

Derfor er jeg ikke bare en fotograf, men din ven/veninde, som hjælper jer hele dagen, så i kan slappe mere af og nyde dagen til fulde.

Som min ene brudepar sagde “Det dejligt at arbejde sammen med dig og virkelig dejligt at du kæmper for det og vi ikke bare er endnu en kunde der skal tilses”

Jeg gør en kæmpe ære i mit arbejde og brænder så meget for det jeg laver. 

Hos mig er jeg 110 % tilstede for jer med omsorg og nærvær.

Jeg vil elske at skabe autentiske minder for resten af livet til jer!

Bryllups Fotografering

Skal jeg hjælpe med at forevige de autentiske og naturlige øjeblikke, der opstår mellem dig og din familie ? Famile-, par,- og gravidbilleder er perfekte til at dokumentere jeres historie, hele livet igennem.

Jeres investering kr. 13.000,- inkl. moms.

Lars & Lene

Vickie & Morten