— LÆS MERE OM

Administrativt

Ønsker du fast samarbejde ?

30 TIMER PR. MDR.

12.000,- eks. moms

Vælger du et fast samarbejde, så starter vi altid med et opstartsmøde hvor vi snakker om hvilke ting du har brug for hjælp til, så vi har en plan for hvad jeg skal lave hver måned. 

Vi holder et månedlig mød hvor vi samler op og snakker om hvad planen er for den kommende måned.


Simone som er indehaver af DCT Dans skulle bruge portræt billeder af alle instruktører samt andre branding billeder til SoMe.

Simone valgte at gå med en stor branding pakke, da hun skulle have produktbilleder til hendes helt nystartet forretning. 

Natascha får både taget billeder af hendes ydelser samt produktbilleder, så hun kan skille sig ud med hendes personlige billeder.

OFTE STILLET SPØRGSMÅL

Jeg vil super gerne gøre det så let for dig som overhovedet muligt, men det kommer også an på hvor i landet du/i holder til. Er det på sjælland, så kan vi sagtens finde en løsning, så vil der komme kørselstillæg på. Men lad os finde en løsning når vi snakkes sammen.

Det kan du tro i kan. Ingen problemer det finder vi bare ud af. I kan booke mig til alle ydelser i har brug for. Lad os tag en samtale og lad mig høre om hvilke ønsker i har.

Står du og mangler sparring til din virksomhed eller måske er du ikke gået selvstændig endnu, men drømmer om det, så kan du booke en 1:1 session med mig hvor jeg kommer med mine tanker omkring din virksomhed.

UDTALELSER

5/5
Camilla får det til at føles som om, at man har kendt hinanden i flere år. En ualmindelig fantastisk egenskab at have, når man (som jeg) er ret usikker foran et kamera. Hun kommer spring fuld af energi, med gode idéer og booster ens selvtillid på et split sekund.​
Some & Web
Indehaver
5/5
Jeg kan normalt ikke lide at få taget billeder, men med dig blev det hele sjovt og naturligt.
tina håkson
Founder SupportUs
Scroll to Top